Architecture

Placed the house on stilts

The owners wanted a new master bedroom. The result was an extension of piles.

Placed the house on stilts

The architects behind the 280 square foot house in Pound Ridge, New York have won honorary prize for their rebuilding of the distinctive house.

The customers, a family of four, contacted the designers of Method Design with the desire for development and changes in their 60’s house.

– We were asked to make three important changes to the house, explains Reese J Campbell, partner of Method Design to Bonytt. no. Customers wanted a proper front door, an extension with a master bedroom and a new, sustainable jacket on the house.

Even though the plan was a restoration we ended up with a brand new house.

Custom Nature

The architects tried to adapt to the lush terrain around the house as far as possible.

– We had to adjust to the hilly landscape around the house when we set up the enclosure on the house. It was also important to arrange the interior according to the customer’s wishes. The woman works in NYC while the man works with art, design and music from home and wants a clear distinction between private and “public” rooms.

Placed the house on stilts

PLANNING Photo: Reese Campbell / Method Design PLLC

Placed the house on stilts

ADJUSTED TERRACE: Since the house was built in a hill, architects chose to exploit the terrain by building the house on piles. Photo: Reese Campbell / Method Design PLLC

Placed the house on stilts

LIKE WEIGHT: The poles are placed in one that gives balance, stability and equilibrium. Photo: Taylor Deupree

Placed the house on stilts

SYMBOL SHOES: The pillars should visualize the trees in the woods around the house. Photo: Reese Campbell / Method Design PLLC

On piles

To solve this, the architects placed the new master bedroom on a collection of columns to visualize all the trees surrounding the house. Under the extension they have placed the new entrance to the house.

– The piles are placed in a structural system that provides an innovative balance, stability and equilibrium, explains Campbell.

liner

Placed the house on stilts

GOOD OUTDOOR: The architect inserted a large window at one end of the house. Photo: Reese Campbell / Method Design PLLC

Placed the house on stilts

SEDERTRE: The use of cedar on the garment will symbolize the forest around the house. The sediment tree is also consistently in the deep window frames. Photo: Reese Campbell / Method Design PLLC

The architects also had a conceptual thought behind the cladding of the house.

Placed the house on stilts

These cabins are at risk of walking right on

The cladding on the different parts of the house should symbolize what is inside and what parts of the house are new and which ones are old, explains the architect. The public areas of the house have got details with warm cedar cladding, which will symbolize the forest and the environment around the house.

The larger flats are covered with a robust cladding of waterproof fiber cement. The dark parts show the older part of the house, while the bright tones show the new and changed parts.

Contact with nature

The Method Design architects put in a large window on the new part of the house, allowing the home to get better contact with nature and optimal lighting conditions.

Placed the house on stilts

BODY FLOOR: The warm wood floor gives warmth to the tight interior. From the bedroom, the residents look straight into the woods. Photo: Taylor Deupree

Placed the house on stilts

PROFILED WALL: On one of the inner walls, the architect has taken back the profiles from the deep windows. Photo: Taylor Deupree

Placed the house on stilts

STRONG INTERIOR: The home is decorated simply and stylishly. Photo: Taylor Deupree

The house consists of three floors, with three bedrooms, three bathrooms, kitchen, living room and TV room.

Placed the house on stilts

Closes for neighbors, opens up to the forest

Also read:

Here are the coolest interior pictures

The house of the 1930s was completely transformed

Placed the house on stilts

BATH: The bathroom has become new and modern with the use of both tiles and woodwork. Photo: Taylor Deupree

Here is Norway’s most exciting house

Adult yoghurt best for children

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker